Cumpărare teren, pentru complex sportiv2017 octombrie
16500
Feliceni - Felsőboldogfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Felsőboldogfalva községhez tartozó Felőboldogfalva falu műfüves focipálya építéséhez telket kell vásároljon a község, ugyanis nem rendelkezünk erre a célra alkalmas területtel.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A projekt célja egy műfüves labdarugó pálya megépítése Felsőboldogfalva faluban.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Felsőboldogfalva egy 808 lakosból álló falu, melyből 280 lakos 18 éven aluli. Székelyudvarhely város 2 kilóméteres közelsége miatt is ez a létszám folyamatosan nő, így egy állandóan terjeszkedő településről beszélünk. A nagy számú gyereklétszám és a folyamatos bővülés, valamint, hogy nincs az iskolának sportterme és a nagy füves labdarugó pálya területének magankézben léte is indokolja a településen ezen komplexum megépítését. A komplexumot a község által idén megvásárolandó telekre építenénk. Műfü borítaná a pályát, amely magas dróthálóval lenne bekerítve és szeretnénk a pálya mellé parkolót is kiépíteni a biztonságosabb megközelítés érdekében Elképzelésünkben az szerepel, hogy napközis, iskolás gyerekeink vegyék bírtokba ezt a pályát, valamint délutánonként a falu felnőtt tagjai is. Így adnánk lehetőséget a falu lakóinak az egészségesebb életmódhoz, valamint akár bajnokságokat is tarthatnánk a község falvai között, vagy a szomszédos községek csapatai és a mi csapataink között, így segítenénk elő a településen, községben élők szocializálódását. Főbb tevékenységek így a gyerekeknek a tornaórák, a felnőtteknek délutánonként szabadidős labdarúgás, esetenként bajnokságok, valamint szabadidős sportok (pl. szabadtéri zumba, stb.) lennének.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás célcsoportja elsősorban Felsőboldogfalva lakossága, de a még a községhez tartozó falvak lakói is használatba fogják venni. Felsőboldogfalva falu lakossága akiket érint 808 fő, valamint a községé 3297
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Jelenleg a terület felértékelése folyik, hogy minél hamarabb, még az idén megvásárolhassuk.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%