Acces la remiza PSI - Frumoasa2017 octombrie
9600
Frumoasa - Csíkszépvíz
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Amplasamentul din faţa remizei PSI este în prezent neamenajat.Pentru a se putea realiza un acces decent la remiza PSI este necesar amenajarea unui acces pe care spaţiul îl permite. Pentru colectarea apelor de suprafaţă a prevăzut realizarea rigole scafă pe o lungime de 28,6 ml şi amenajarea unor platforme vizavi de remiza PSI cu o suprafaţă totală de 490 mp. Structura rutieră se compune din zestrea existentă cilindrată, strat de fundaţie din balast de 10 cm grosime, strat de fundaţie din piatră spartă de 10 cm grosime şi pişcoturi carosabile de 8 cm pe substrat de nisip de 5 cm. Platforma va fi încadrată de borduri 20x25 pe fundaţii din beton pe o lungime totală de 138 ml. Scurgerea apelor pluviale se realizează prin pantele longitudinale şi transversale proiectate, spre casiul proiectat cu descărcare naturală.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
În prezent zona nu este amenajată. Lângă sala de sport este o porţiune cu noroi. Pentru a se putea realiza un acces decent la remiza PSI este necesar amenajarea unui acces pe care spaţiul îl permite. Asigurarea condițiilor necesare funcționării a autospecialei.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Asigurarea condițiilor necesare funcționării a autospecialei de pompieri. Siguranța bunurilor publice și de proprietate privată.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitorii comunei Frumoasa și a comunelor învecinate.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
În prezent zona nu este amenajată. Remiza PSI a fost construită în anul 2016–2017.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

26% - 50%