”Modernizarea si reabilitarea Dispensarului Uman din localitatea Voșlăbeni, judetul Harghita „ 2020
40000
Voșlăbeni - Vasláb
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Comuna Voslabeni are in proprietate un imobil a carui destinatie este cea de Dispensar Uman care a fost supus lucrarilor de reabilitare in perioada 2019-2020 ”Modernizarea si reabilitarea Dispensarului Uman din localitatea Voșlăbeni, judetul Harghita„
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Obiectivele investitiei • - consolidarea structurii intregului imobil; • - camasuire fundatii ; - termoizolare perimetrala si in planurile orizontale. • Asigurarea de spatii anexe noilor functiuni (grupuri sanitare, depozite etc), utilizind finisaje corespunzatoare • Iluminatul spatiilor se va asigura atat prin mentinerea ochiurilor de geam existente cit si prin iluminat artificial corespunzator functiunilor nou create.• Ventilatie- naturala asigurata prin montarea in cercevelele ferestrelor din lemn stratificat ,de mecanisme manuale de ventilare. • Confortul termic se va asigura prin izolarea cladirii , ferestre cu geam termopan , precum si cu un sistem termostatat.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Suma solicitata este necesara achitarii ultimei facturi depusa de catre executat in urma finalizarii lucrarilor de constructie.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitorii localitatilor Izvoru Muresului si Voslabeni aproximativ 1921 persoane
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Finalizat urmand sa fie receptionat.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

76% - 100%