Amenajare Piața Multifuncționala2020
200000
Tomești - Csíkszenttamás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
În vederea dezvoltării copiilor și a comunității atît din punct de vedere arhitectural cât și din punct de vedere social este o cerere ridicată din partea locatarilor pentru amenajarea terenului de joacă și de recreere pentru a asigura petrecerea timpului în aer liber, pentru asigurarea unei zone adecvate pentru adulți, spații de agrement. Terenul se află lângă terenul de sport si gradinita. Principal obiectiv specific al proiectului constă creeșterea indicilor de calitate a vieții prin revitalizarea și modernizarea unui spațiu degradat, în vederea crearii infrastructurii de agement.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Principal obiectiv specific al proiectului constă creeșterea indicilor de calitate a vieții prin revitalizarea și modernizarea unui spațiu degradat, în vederea crearii infrastructurii de agement. Realizarea obiectivului specific va contribui la: 1. Dezvoltarea suprefețelor spațiilor de agrement în comună 2. Îmbunătțirea mediului de viață și a calității contextului construit 3. Asigurarea petrecerii tipului în aer liber într-un cadru prietenos și sănătos, capabil să răspundă la nevoile mai multor grupuri de viață 4. Generează o serie beneficii sociale și economice la nivelul localității
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Primăria a cămpărat terenul, că în în centrul comunei să realizează o zonă multifuncțională, unde se găsește grădinița, magazin mixt, magazin indutrial, teren de fotbal, etc. În zona proiectată nu există un spațiu verde sau un teren de joacă cu o calitate eficiaentă pentru copii și locuri de parcare pentru părinții.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitorii din Comuna Tomești: nr. 2563 persoen Copii din Școala Generală Balint Vilmos si din grădinița: nr. 272 Persoaenele din zona Ciucului, care folosesc terenul de fotbal.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Primăria Comunei Tomești a cumpărat tereneul unde se află investiții și a realizat Proiectul tehnic ”Amenajare Piața Multifuncțională” cu avizele necesare.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

11% - 25%