Reabilitare sala de sport la Scoala Generala Martonffi Janos2020
260000
Vlăhița - Szentegyháza
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Reabilitare sala de sport la Scoala Generala Martonffi Janos Vlahita. Se va schimba acoperisul salii de sport, se va schimba pardoseala si se vor executa lucrari de constructii: peretele laterala, care este din material policarbonat se va schimba cu BCA si se vor executa lucrari din tamplarie (ferestre din termopan protejata cu plasa din sarma din material antirugina.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Este una dintre investitiile mult asteptate de elevii din Scoala Generala Martonffi Janos Vlahita. Este extrem de important atat pentru efectuarea orelor de sport cat si pentru antrenamente si activitati sportive, in timp ploios pentru serbari, spectacole, concursuri, festivitatea de deschidere a anului scolar si alte activitati, care se pot derula aici. Impactul aşteptat asupra grupurilor de ţintă: - creşterea eficienţei educaţiei fizice şi sportului în masă în privinţa menţinerii şi întăririi sănătăţii populaţiei, cuprinderea întregului tineret în practicarea sportului în vedera creşterii dezvoltate armonios fizic, moral, şi intelectual, temeinic pregătite pentru muncă şi viaţă, extinderea şi asigurarea continuităţii practicării sportului în rândul locuitorilor oraşului Vlăhiţa, folosirea timpului liber pentru recreere, refacerea capacităţii de muncă şi fortificarea organismului.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Imaginea salei de sport va fi imbunatatita prin lucrarile de reabilitare. Sala de sport a fost construita dupa un model unificat pe tara, si nu au fost admise modificari privind forma si material corespunzator. Este vorba de a schimba 800 mp de acoperis, care este in stare precara. Este extrem de importanta , ata pentru efectuarea orelor de sport cat si pentru antrenamente si activitati sportive, in timp ploios pentru serbari, spectacole, concursuri, festivitatea de deschidere a anului scolar si alte activitati, care se pot derula aici. Impactul aşteptat asupra grupurilor de ţintă: - creşterea eficienţei educaţiei fizice şi sportului în masă în privinţa menţinerii şi întăririi sănătăţii populaţiei, - cuprinderea întregului tineret în practicarea sportului în vedera creşterii dezvoltate armonios fizic, moral, şi intelectual, temeinic pregătite pentru muncă şi viaţă, - extinderea şi asigurarea continuităţii practicării sportului în rândul locuitorilor oraşului Vlăhiţa, - folosirea timpului liber pentru recreere, refacerea capacităţii de muncă şi fortificarea organismului.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Beneficiari directi: 500 elevi, Beneficiari indirecti: 7.000 locuitori din orasul Vlahita.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Jumatatea acoperisului s-a schimbat din fonduri proprii si a costat:43.711,08 lei, din care material acoperis: 29.692,88 lei si lucrarile de acoperire: 14.018,20 lei. (Anexam prezentei facturile). Pentru continuarea lucrarilor de constructii sunt necesare urmatoarele fonduri: 1. Lucrari de acoperire (celalalta jumatate) material+manopera: 43.711,08. Schimbarea pardoselii material+manopera: 250.000,00 lei. Lucrari de constructii (schimbare perete policarbonat cu BCA si se vor executa lucrari din tamplarie (ferestre din termopan protejata cu plasa din sarma din material antirugina: 80.000,00 lei. Valoarea totala a cheltuielilor: 373.711,08 lei.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

11% - 25%