Modernizarea drumurilor de interes local din comuna Săcel Jud.Harghita COFINANȚARE 2020
95000
Săcel - Románandrásfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Modernizarea drumurilor de interes local din comuna Săcel Jud Harghita din care drumul comunal nr 48 Săcel _Vidacut este deja modernizat pe o lungime de 6 km din programul respectiv , urmează a fii modernizate drumul comuna nr.44 spre satul Șoimușu-Mare străzile din localități și construirea podurilor și acces la proprietăți.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Modernizarea drumurilor de interes local din comuna Săcel Jud Harghita din care drumul comunal nr 48 Săcel _Vidacut este deja modernizat pe o lungime de 6 km din programul respectiv , urmează a fii modernizate drumul comuna nr.44 spre satul Șoimușu-Mare străzile din localități și construirea podurilor și acces la proprietăți, care este o investiție foarte importantă pentru locuitorii al satelor cât și pentru investitori și vizitatori,turiști.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Prin modernizarea acestori drumuri și străzi va fii practicabil drunurile și străzile din comună căt și pentru locuitorii satelor atât și pentru investitori . Menționăm că din surse proprii nu putem asigura coofinanțarea pentru această investiție.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Prin modernizarea acestori drumuri și străzi va fii practicabil drunurile și străzile din comună căt și pentru locuitorii satelor atât și pentru investitori
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor