DOTĂRI S.V.S.U.2020
12500
Gălăuțaș - Galócás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Echiparea SVSU Gălăuțaș este importantă având în vedere faptul că această echipă este prima care ajunge la fața locului în situații de urgență. Este foarte important ca această echipă să fie dotată corespunzător ca să poată desfășura activitatea în condiții de siguranță și cu echipament adecvat. Conform Normelor de dotare a Serviciului Voluntar avizat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltul a județului Harghita, SVSU ar avea nevoie de următoarele dotări: costum de protecție PSI - 10 bucăți, cizme scurte din piele - 10 perechi, bocanci - 10 perechi, aparat de respirat autonom cu aer comprimat și presiune pozitivă - 2 bucăți, butelie de rezervă - 2 bucăți, proiector PSI cu trepied - 1 bucată, bobină de cablu 50 metri - 1 bucată, toporaș PSI -2 bucăți, lanternă PSI - 5 bucăți, radiotelefon cu acumulator - 3 bucăți.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul principal al investiției este protecția voluntarilor în caz de situații de urgență și eficientizarea intervențiilor cu echipamente specifice și de calitate ridicată.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Această finanțare este necesară deoarece lipsește echipamentul corespunzător intervenției în caz de situații de urgență a servanților din cadrul SVSU.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Beneficiarii acestei investiții sunt voluntarii din cadrul SVSU Gălăuțaș, care intervin la situații de urgență în cadrul UAT Gălăuțaș.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
0

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%