EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN COLONIA III ȘI BAZIN, COMUNA GĂLĂUȚAȘ, JUDEȚUL HARGHITA2020
100000
Gălăuțaș - Galócás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Prezenta investiție va asigura canalizarea menajeră pentru 130 de locuitori din gospodăriile existente.Tronsoanele de extindere rețea de canalizare vor funcționa în sistem divizor și se vor compune din rețeaua propriu-zisă:conducte, cămine de vizitare, stație de pompare. Racordările tronsoanelor aferente extinderii rețelei vor respecta caracteristicile existente ale punctelor de racordare la rețeaua existentă. Tronsoanele vor funcționa în mare parte din cădere liberă, iar pe porțiunile care au cote mai joase, ca cea a conductei principale, se va amplasa stație de pompare pentru ridicarea nivelului apei uzate. Lungimea totală a tronsoanelor va fi de 1320 metri.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Obiectivul general și specific al investiției este EXTINDEREA REȚELEI DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN COLONIA III ȘI BAZIN, COMUNA GĂLĂUȚAȘ, JUDEȚUL HARGHITA, conform denumirii proiectului.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Această extindere a rețelei de canalizare va oferi celor 130 de persoane care locuiesc în zonă condiții decente de trai, îndeplinind astfel cerințele de mediu. Rețeaua de canalizare va trece prin fața gospodăriilor, acestea având posibilități de racordare.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Potențialii beneficiari ai investiției sunt locuitorii din aceste zone și cei care vor construi în viitor.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
40%

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

26% - 50%