Părtii de schi și telecabine la Harghita - Mădăraș2019
100000
Căpîlnița - Kápolnásfalu
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A Madarasi Hargita fejlesztése az egész térségre nézve hasznos mind a helyi vállalkozások, mind a lakosság szempontjából. Ez a beruházás összefogással valósulhat meg, mivel közös együttműködésre készteti a Kápolnás Közbirtokosságot, Szentegyháza közbirtokossági Egyesületét és Kápolnásfalu Polgármesteri Hivatalát.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A beruházás célja bővíteni a Madarasi Hargita sípályáinak kapacitását. Segítené a könnyebb megközelítést és bővítené a kapacitást is. Pozitív hatással lenne a térség gazdaságára, a helyi vállalkozásokra, illetve erősítené a turizmust. Pozitív hatása lenne főként a téli turizmusra vonatkozóan, mivel a térségben az a gyengébbik szezon. Ugyanakkor a nyári turizmushoz is hozzájárulna, tekintve a gyalogos és a biciklis turizmust.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére szeretnénk támogatást igényelni, különös tekintettel arra, hogy ez nem csak helyi beruházás és nem csak helyi hatásai vannak.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás célcsoportjai mindazok, akik a Madarasi Hargitára szeretnének feljutni. Ez alatt főként turistákat, de helyi lakosokat is értünk. A számszerű adatokat a Hargita Hegység PUZ mutatja meg.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
-

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%