Dotare SVSU Ciumani cu echipamente specifice folosite la stingerea incendiilor2019
14600
Ciumani - Gyergyócsomafalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Echiparea SVSU Ciumani este importantă având în vedere faptul că această echipă este prima care ajunge la fața locului la situații de urgență din comuna Ciumani. Este foarte important ca această echipă să fie dotată corespunzător ca să poată desfășura activitatea în condiții de siguranță și cu echipament adecvat. Calitatea echipamentelor de intervenție și de protecție personală sunt lucruri care ajută munca voluntarilor și astfel pot deveni mai eficienți la rezolvarea situațiilor de urgență. Comuna Ciumani face permanent eforturi pentru această echipă și pentru dotarea corespunzătoare a SVSU Ciumani. Investiția ar consta în achiziționarea următoarelor echipamente: Pompă evacuare apă din adâncime, 1 buc; Aparat de respirat autonom, cu aer comprimat și presiune pozitivă, 1 buc; Butelie de aer pentru aparate de respirat, 2 buc;
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul principal al investiției este protecția voluntarilor în cazul incendiilor și eficientizarea intervențiilor cu echipamente specifice și de calitate ridicată.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Lipsă echipament corespunzător pentru protecția respiratorie a voluntarilor la incendii. Lipsă echipament pentru evacuarea apei din adâncimi mari (fântâni).
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Voluntarii din cadrul SVSU Ciumani (25), care intervin la situații de urgență care apar în comuna Ciumani și nu numai. De multe ori echipa SVSU Ciumani intervine lângă alte echipe profesioniste și voluntare, să sprijine munca la situații de urgență care apar în localitățile Suseni, Joseni, Gheorgheni, Lăzarea, Ditrău, Remetea.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
În momentul de față nu sunt rezultate realizate.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%