POZE
  • 05-01-2018
  • 28-09-2017
  • 28-09-2017
LOCALIZARE
DOCUMENTE
INFORMATII GENERALE
" Materializarea fizică pe teren a limitelor sectorului va fi stabilită, în mod obligatoriu, împreună cu Beneficiarul (reprezentanții Consiliului Județean Harghita și reprezentanții Autorității locale pe raza... mai multe
Coordonatorul investitiei: Borboly Csaba
Responsabil contract: Molnar Zsuzsanna
Starea investitiei: Fază de proiectare
Categoria: Drumuri si poduri
Valoarea contractului (cu tva):76 160

Durata contractului: 180 zile (05-09-2017 | 31-01-2018)

Executant: S.C. Pod Proiect S.R.L. | Nr contract: 31/20267/05.09.2017
Denumirea Valoarea contractului Data facturii Valoarea facturii Data platii Suma platita Restanţă Realizare financiară
76160.00
0.00
0.00
0.00 0.00 %
Raport - 28-09-2017 76160.00 0.00 0.00 0.00 %
ACTIVITATI

4 săptămâni 1 zi -

RO: Este în curs de elaborare studiul de coexistență în vederea obținerii avizului de la Electrica. HU: Folyamatban van az együttlétezési tanulmány elkészítése az Electrica szolgáltató engedélyének megszerzéséhez.

3 luni 5 zile -

RO: În data de 11.09.2018 a fost postat pe site-ul Consiliului Județean Harghita solicitarea de ofertă privind cele două studii de coexistență pentru obținerea Avizelor de la Transelectrica respectiv Electrica SA. HU: Szeptember 11-én megjelent a Hargita Megye Tanácsa honlapon az árajánlatkérés a 2 együttlétezési tanulmány elkészítéséhez, az engedélyek beszerzéséhez.

4 luni 2 săptămâni -

RO: În data de 24 iulie a avut loc o întâlnire cu conducerea firmei Transelectrica...în vederea obținerii avizului este nevoie de studiul de coexistență. Am solicitat date de contact ale unei firme de specialiate pe care le-am transmis proiectantului care a depus ofertă de preț pentru executarea lucrărilor. A fost aprobat DALI -ul cu condiția ca după obșinerea avizelor necesare să fie înanintat în ședință de consiliu. HU: Július 24-én voltunk a Transelectrica vezetőségénél megbeszélésen...az együttlétezési tanulmány mindenképp szükséges az aviz beszerzéséhez. Kértünk szakcég elérhetőséget tőlük, továbbítottuk a tervező cég fele aki kér árajánlatokat a tanulmány elkészítetéséhez. A DALI-t elfogadta a Tanács azzal a feltétellel, hogy miután megkapjuk az engedélyeket újra bevisszük a Tanácsülésre.

5 luni 3 săptămâni -

RO: În vederea contractului de coexistență a fost nevoie de planul localizării cablurilor, am depus cerere către Electrica, pe care am trimis-o către proiectant în data de 20. Așteptăm studiu, totodată este nevoie de de o incredințare și un aord între consiliul județean și Electrica....Doar după finalizarea studiului și aprobarea de către Electrica, vom putea primi avizul. HU: Az együttlétezési tanulmány elkészítéséhez szükség volt a kábelek helyszínrajzára, tettünk le kérést az elektrikához, ezt 20-án sikerült elküldenem a tervező fele...várjuk a tanulmányt ugyanakkor kell egy incredintare és egy acord a Megyei Tanács és az Electrica között) ...ezt miután megkapjuk a tanulmányt el kell fogadja az Electrica és csak ez után kaphatunk avizt.

6 luni 4 zile -

RO: Proiectantul a demarat realizarea studiului de coexistență necesar în vederea obținerii avizului de la Electrica. HU: A tervező elindította az "Electrica"-a aviz megszerzéséhez szükséges "studiu de coexistenta" tanulmány elkészítettését.

6 luni 1 săptămână -

RO: Există mici dificultăți: Electrica a dat aviz negativ solicitării pe care am înaintat-o. Solicită completarea documentației cu un anumit studiu de coexistență, fapt cu care nu suntem de acord. Am scris o adresă în acest sens și așteptăm care va fi verdictul. Obținerea celorlalte avize este în curs. HU: Itt egy kis fennakadás történt az avizok beszerzésével...a helyi "Electrica" kedvezőtlen (negatív) avizt adott a kérésünkre...kéri a letett dokumentáció kiegészítését egy bizonyos "studiu de coexistenta" azaz együttlétezési tanulmány készíttetésével, amivel nem értünk egyet. Írtunk választ erre a kérésre...várjuk milyen kimenetele lesz a válaszlevelünknek. A többi engedély beszerzése folyamatban van.

7 luni 2 săptămâni -

RO: Se află în curs obținerea avizelor. Am solicita prin email completarea DALI-ului depus, cu cele formulate în cadrul ședinței CTE, cu ocazia revizuirii DALI-ului DJ 123. HU: Avizok beszerzés alatt. Kértük email-ben, hogy egészítse ki a letett DALI-t, a CTE bizottságnak a DJ123-as megyei út Dali átnézésekor megfogalmazottakkal.

10 luni 2 săptămâni -

În data de 20.01.2018 a fost solicitată un nou certificat de urbanism din cauza modificării pozitiilor km în urma ridicărilor topografice.

11 luni 4 săptămâni -

A fost predat în data de 15.12.2017 studiul geotehnic.

11 luni 4 săptămâni -

A fost predat în data de 12.12.2017 studiul topografic.

1 an 1 săptămână -

Am primit receptia tehnica pentru lucrări de măsurători terestre (studiu topo) în data de 04.12.2017. De depus la OCPI pentru recepționare.
COMUNICAT DE PRESA