POZE
LOCALIZARE
DOCUMENTE
INFORMATII GENERALE
" Drumul județean DJ 133, prin sectorul km 15+000 - 16+396, asigură unicul acces al cetățenilor din comunele Dârjiu și Ulieș spre municipiile Sighișoara și Brașov, precum și accesul spre singurul monument... mai multe
Coordonatorul investitiei: Borboly Csaba
Responsabil contract: Molnar Zsuzsanna
Starea investitiei: În executie
Categoria: Drumuri si poduri
Valoarea contractului (cu tva):2 909 123
Executant: SC Multipland SRL | Nr contract: 32/2019
ACTIVITATI

2 săptămâni 3 zile -

RO. Am primit din partea proiectantului Dispoziția de șantier pentru remedierea problemelor semnalate. În curs de inițiere Act adițional. Lucrările sunt sistate. HU. Megkaptuk a tervezőtől a mérnöki utasítást a jelzett problémákra. Előkészületben a Pótszerződés a pluszmunkák elfogadására. Munka leállítva a téli időszakra.

1 lună 1 săptămână -

RO. Lucrarea a fost trasata conform proiect. După scarificarea drumului existent s-a constatat faptul că la marginile drumului existent nu există fundație corespunzătoare execuției straturilor următoare de piatră spartă. Așteptăm din partea proiectantului soluționarea problemei semnalate.

2 luni 1 săptămână -

RO: Deoarece lucrările nu au fost începute, de aceea beneficiarul și dirigintele de șantier au solicitat actualizarea graficului de execuție de la executantul lucrărilor. HU: Mivel a kivitelező nem kezdte el a munkálatokat a kezdési parancsban megadott időpontban, ezért a beruházó és a munkálatfelügyelő több rendben kérte a kivitelezési grafikon aktualizálását a kivitelező cégtől.

3 luni 2 săptămâni -

RO: Pe data de 19.08.2019 a fost predat amplasamentul. HU: 2019 augusztus 19-én megtörtént a terepátadás.

4 luni 2 zile -

RO. Predare amplasament în data de 19.08.2019, după care se poate emite ordinul de începere. HU. terepátadás 19.08.2019-én, ez után lehet indítani a munkát.

4 luni 1 săptămână -

RO. În curs de semnare contract de servicii de diriginție. HU. A munkafelügyelői szerződés aláírás alatt.
COMUNICAT DE PRESA