DOTAREA SERVICIULUI VOLUNTAR Pt.SITUATII DE URGENTA DIN COMUNA JOSENI / GYERGYÓALFALVI ÖNKÉNTES SŰRGÖSSÉGI KÖZSZOLGÁLAT FELSZERELÉS VÁSÁRLÁSA

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

DOTAREA SERVICIULUI VOLUNTAR Pt.SITUATII DE URGENTA DIN COMUNA JOSENI / GYERGYÓALFALVI ÖNKÉNTES SŰRGÖSSÉGI KÖZSZOLGÁLAT FELSZERELÉS VÁSÁRLÁSA

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Joseni - Gyergyóalfalu
Adresa / Postacím: 
JOSENI,Nr.666,Jud.HARGHITA / GYERGYÓALFALU,666 szám,HARGITA MEGYE
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Achizitionarea costume de protectie tip NOMEX care se folsesc la interventii in caz de incendiu, special fabricate pentru acest scop. Costumul asigură protecție împotriva căldurii și focului, inclusiv împotriva aprinderii materialului la contact cu flacăra, protecție împotriva căldurii de convecție, protecție împotriva căldurii de radiație, protecție împotriva pătrunderii apei, rezistență la produsele chimice, protecție împotriva soluțiilor acide sau bazice, uleiuri și diverși solvenți, protecție antistatică. ,Cască pentru pompieri cu vizor încorporat rabatabil, rezistent la flacără, Rezistență de durată la o temperatură de 140 de grade Celsius (30 minute), 250 grade Celsius (15 minute). - lanterna atasatabila la casca de pompieri - rezistenta la apa, pana la adancime de 10m Védőruhák vásárlása NOMEX ami tűzoltásnál használatos speciális ruházat,biztosit hő és tűz ellen vizhatlan,kémiai,savas,olajas anyag ellenálló. Fejvédő sisak beépitett arcvédővel tűzálló140 c fokig. Fejvédő sisak lámpa vizhatlan 10 m-ig.
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
Scopul general este inbunatatirea activitatii S.V.S.U-JOSENI,cu materiale performante creste gradul de eficacitate a serviciului. / A beruházás fő célja a Sürgösségi közszolgálat tevékenységének hatékony növelése ugyanis performáns felszereléssel hatékonyabban tudunk beavatkozni.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Investitia este necesara din cauza ca SVSU are in dotare numai 2 perechi de costume de protectie penteru o componenta de 41 de membrii,castile sunt vechi primite din Ungaria,iar lanterne avem 4 bucati. Asfel am putea creste randamentul SVSU. A beruházás szükséges ugyanis a Közszolgálatnak jelenleg 2 db.olyan védő ruhája van ami megfelel a mostani elvárásoknak,a fejvédők régiek elhasználtak lámpánk is 4 darab van. A felsoroltak megvásárlásával tudjuk hatékonyann növelni a beavatkozások minőségét.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Toti locuitorii comunei JOSENI,BORZONT si BUCIN in eventuale cazuri si comunele invecinate. / GYERGYOALFALU,BORZONT és BUCSIN községek lakósai,a környező községek.
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: