Pardoseala pentru Sala de sport pe langa Scoala Generala Martonffi Janos Vlahita

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

Pardoseala pentru Sala de sport pe langa Scoala Generala Martonffi Janos Vlahita

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Vlăhița - Szentegyháza
Adresa / Postacím: 
535800 Orasul Vlahita, Str. Republicii nr. 22, Judetul Harghita
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Sala de sport edificata in anul 2004, construita din fundatia de beton, pereti din caramida, acoperita cu tigla sport. Pardoseala unei săli de sport trebuie să fie atât durabilă cât și ușor de întreținut, totodata trebuie sa fie elastica. Aceasta elasticitate din nefericire lipseste din actuala sala, si astfel nu indeplineste conditiile unui pardoseli de sport de calitate, nu-si respecta normele europene de calitate in plus riscul de accidentari este mare.Se propune montarea unei pardoseli de calitate in aceasta sala, pe o suprafata totala de 703 mp. (19 m x 37 m).
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
Imbunatatirea activitatilor sportive, si a conditiilor unui pardoseli de sport de calitate. Montarea unei pardoseli de calitate in sala de sport pe langa Scoala Generala Martonffi Janos Vlahita, pe o suprafata totala de 703 mp. (19 m x 37 m). În consecință,o pardoseală sală de sport trebuie să fie de calitate, să reziste în timp și la uzură dar totodată să fie ușor de întreținut și curățat. Mai mult decât atât, o pardoseală pentru sala de sport trebuie să fie elastică și flexibilă, să suporte traficul intens și să suporte greutăți mari.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
In urma montarii pardoselii se va reduce riscul de accidentări. Pardoseala montata va aparține categoriei de pardoseli sportive elastice și va respecta normele europene de calitate: Flexibilitate și elasticitate Extrem de durabil Sistem anti-alunecare Suportă greutați mari Nu poate fi ars de țigări Nu scârțâie Cald la atingere Design unic Îmbinări de diferite culori, care nu sunt ușor observabile Realizat din materiale naturale Bacteriostatic Ușor de întreținut și curățat.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Beneficiari directi: 350 de elevi. Beneficiari indirecti: 6800 locuitorii ai orasului Vlahita, peste 500 sportivi anual, care participa la diferite activitati sportive anual din judetul Harghita, si dar din Romania.
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Denumire / MegnevezésMod de relaţionare / Kölcsönhatások
Strategia privind Dezvoltarea durabila al orasului Vlahita 2014-2020
Fisa de proiect 49: Reabilitarea si dezvoltarea infrastructurii educationale
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: 
Dokumentumok / Documente: 
AtaşamentMărime
PDF icon Extras de Carte funciara360.26 KB