Amenajare teren de joaca pentru copii în orașul Băile Tușnad

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

Amenajare teren de joaca pentru copii în orașul Băile Tușnad

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Băile Tușnad - Tusnádfürdő
Adresa / Postacím: 
Strada Gării
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Investiția constă în amenajarea unui teren de joacă pentru copii în strada Gării din Băile Tușnad în zonă de locuit. Pe terenul respectiv vor fi montate căteva elemente destinate spațiilor de joacă: leagăne, cățărător, carusele, balansoar, Montarea acestor elemente vor f efectuate conform legislatiei și standardelor de sigurantă de către o firmă specializată. Terenul va fi amenajat prin regie proprie a primăriei publicând în oraș faptul ca în această lucrare se pot implica voluntari.
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
Realizarea unui spațiu de joacă pentru copii cu caracter public potrivit pentru diferite grupe de vârstă. Dorim ca acest spațiu să se adreseze nevoilor și așteptărilor copiilor. Scopul nostru este creșterea calității vieții locuitorilor din oraș prin îmbunătațirea condițiilor de petrecere a timpului liber a copiilor. Joaca, ca și alte mișcări sociale și educaționale au intrat treptat sub controlul public, astfel azi putem vorbi despre o responsabilitate publică în ceea ce privește spațiile de joacă, care implică de o formă de educație fundamentală.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Spațiile de joacă ajută la faptul ca copii localnici și cei care sosesc în vacanță în stațiune să servească la dezvoltarea persoanlității noilor generații, pe care trebuie să îndrumăm în direcția socializării și a activităților efectuate în comunitate.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Grupul țintă sunt copii orașului și copii care sosesc în stațiune în timpul vacanței.
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: