Reabilitare teren de fotbal

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

Reabilitare teren de fotbal

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Merești - Homoródalmás
Adresa / Postacím: 
Meresti f.n.
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Comuna Meresti dipuna de un teren de fotbal la care se disputa meciurile echipei Homorod Meresti, divizia D campionatul judetean, respectiv campionatul de junior judetean I. Echipele joaca din anul 2002 fara intrerupere in aceasta divizie atat echipa de senior cat si junior, comuna fiind cea mai mica comunitate ca reprezentant la acest nivel de campionat din tot judetul Harghita. In acest sens este neaparat efectuarea unor modernizari pe acest teren si anume: ingradirea terenul, instarea unor plase de aparare, dotarea cu o tribuna de 80 de locuri, schimbarea bancilor de rezerva.
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
- creşterea eficienţei educaţiei fizice şi sportului în masă în privinţa menţinerii şi întăririi sănătăţii populaţiei. - cuprinderea întregului tineret în practicarea sportului în vederea creşterii dezvoltate armonios fizic, moral, şi intelectual, temeinic pregătite pentru muncă şi viaţă . - extinderea şi asigurarea continuităţii practicării sportului în rândul locuitorilor din comuna Mereşti. - folosirea timpului liber pentru recreere, refacerea capacităţii de muncă şi fortificarea organismului. - de asemenea, pe linia responsabilităţii pentru aplicarea în practică a acestor direcţii de acţiune.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Comuna Meresti este fruntas dintre localitatile judetului Harghita la practicarea sportului. Avem un numar de 45 de jucatori de fotbal legitimati majoritar din comunitate. Este necesar asigurarea unei infrastucturi pentru mentinerea si cresterea valorica a acestora.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Locuitorii din comuna
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Denumire / Megnevezés
Program National pentu spor
Strategie / Stratégia
Denumire / Megnevezés
Strategia de dezvoltare a comunei Meresti
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: