Achiziţionare unui mijloc de transport si echipamente pentru Scoala gimnaziala ,,Nyiro Jozsef,,

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

Achiziţionare unui mijloc de transport si echipamente pentru Scoala gimnaziala ,,Nyiro Jozsef,,

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Satu Mare - Máréfalva
Adresa / Postacím: 
Satu Mare, 537026 Str. Principală, nr 450
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Prin prezentul proiect se propune achizitionarea unui mijloc de transport si diverse echipamente sportive, pentru scoala gimnaziala ,,Nyiro Jozsef,, din comuna Satu Mare. Mijlocul de transport pentru mobilizarea tinerilor care practica diverse sporturi care nu este posibil de a practica la nivelul comunei. Avand in vedere faptul ca comuna Satu Mare se situeaza la o distanta relativ mica de municipiul Odorheiu Secuiesc, unde sunt diverse posibilitati pentru practicarea diferitelor sporturi in special handbal, ar fi foarte oportun achizitionarea unui mijloc de transport care va contribui la acordarea posibilitatilor la practicarea acelori sporturi care nu se poate practica in comuna. Totodata achizitionarea diferitelor echipamente de sport pentru antrenamente in special handbal si fotbal.
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
Scopul achiziţionării mijlocului de transport este de a satisface nevoile tinerilor care vor sa practice un sport, care nu este practicabil in comuna. Acordarii posibilitatii tinerilor de a se orienta spre viata sportiva prin reducerea diferitelor barieri cum ar fi împiedicarea deplasarii și imobilizarii.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Necesitatea acestui mijloc de transport pentru sportivi consta in acordarea posibilitatilor pentru practicarea diferitelor sporturi care nu se pot practica local. Echipamentele sportive vor satisface nevoile pentru a putea antrena copii la nivel local.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Potenţialii beneficiari direcți, acestei investiţii vor fi copii si respectiv familiile care nu au posibilitatea de a duce copii la practicarea diferitelor sporturi.
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Denumire / Megnevezés
Strategia locală şi judeţeană
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: