Amplasare elemente mobilier stradal în comuna Zetea

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

Amplasare elemente mobilier stradal în comuna Zetea

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Sub Cetate - Zeteváralja
Adresa / Postacím: 
Com. Zetea, jud Harghita, 537360
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Mobilierul urban/rural propus va fi amplasat pe domeniul public al comunei Zetea, în diferite puncte. Peisajul superb asigură un fundal valoros, atât în cazul străzilor pieselor de mobilier cu funcţiuni utilitare, cât şi în cazul obiectivelor amplasate mai liber în peisaj, subliniind în plus caracterul mobilierului urban/rural. Piesele mobilierului urban/rural sunt realizate pe structură metalică şi sunt finisate cu şipci şi scânduri din lemn, draniţă. 9 staţii autobuz 8 puncte de colectare deşeuri 5 panou afişaj 5 indicatoare (semnal) de intrare în comună 3 indicatoare (semnal) de intrare în localitate
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
Obiectul proiectului este realizare unui mobilier urban caracteristic pentru comuna Zetea. Proiectul propune o arhitectură modernă din lemn, ancorat în tradiţia locului prin utiliozarea materialelor specifice zonei.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Comuna Zetea se situează întro zonă montană cu potenţial turistic foarte ridicat, astfel pentru comună constituie o prioritate dezvoltarea infrastructurii, atât din punct de vedere al turismului cât şi în scopul deservirii corespunzătoare a localnicilor. Distanţele mari din comună necesită transport în comun, colectarea selectivă a gunoiului reduce mult cheltuielile privind colectarea şi transportul gunoiului, realizând totodată o eficientizare a salubrităţii.Prin semnale se atrage atenţia asupra valorilor arhitecturale/ambientale tradiţionale, iar panourile de afişaj asigură o comunicare eficientă.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Toţi locuitorii din Comuna Zetea, în totalitate 5643 locuitori, turiştii şi persoanele care tranzitează teritoriul Comunei.
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Denumire / Megnevezés
Strategia de dezvoltare durabilă a Comunei Zetea
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: