Lucrări de finisaje și instalații la clădirea sediului nou al primăriei din Comuna Căpîlnița cu structura de rezistență realizată

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

Lucrări de finisaje și instalații la clădirea sediului nou al primăriei din Comuna Căpîlnița cu structura de rezistență realizată

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Căpîlnița - Kápolnásfalu
Adresa / Postacím: 
Căpîlnița Nr. 352 Cod poștal: 537030
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Az új polgármesteri hivatal épülete már fel van építve és be van födve is, viszont még fontos munkálatokat kell rajtra elvégezni. Ilyenek például a szigetelés, gipszkartonozás, a színezés, belső burkolás, központi-fűtés beszerelése stb.
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
A beruházás Kápolnásfalu lakóinak ügyintézése céljából a legfontosabb, ugyanakkor azzal a céllal történik, hogy a polgármesteri hivatal dolgozói egy új és korszerű munkahelyi környezetben dolgozhassanak. A jelenlegi épület nem megfelelő állapotú. A polgármesteri hivatal épülete nagyban hozzá járul a falu arculatához.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Kápolnásfalu lakóinak hatékonyabb ügyintézése céljából. Az új polgármesteri hivatal épülete nagyban hozzá járul a faluközpont arculatához.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
A beruházás érint minden kápolnásfalusi lakóst (2026 fő), valamint minden olyan személyt, aki ide jön ügyet intézni. Közvetlenül érinti a polgármesteri hivatal dolgozóit. (17 fő)
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Denumire / Megnevezés
Kápolnásfalu fejlesztési stratégiája
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: