SCHIMBAREA DESTINATIEI IMOBILULUI CARE APARTINE DOMENIULUI PUBLIC AL COMUNEI GALAUTAS DIN IMOBIL CU DETINATIA "PUNCT TERMIC" IN IMOBIL CU DESTINATIA "SEDIU S.V.S.U. AL COMUNEI GALAUTAS" SI REPARATII CAPITALE.

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

SCHIMBAREA DESTINATIEI IMOBILULUI CARE APARTINE DOMENIULUI PUBLIC AL COMUNEI GALAUTAS DIN IMOBIL CU DETINATIA "PUNCT TERMIC" IN IMOBIL CU DESTINATIA "SEDIU S.V.S.U. AL COMUNEI GALAUTAS" SI REPARATII CAPITALE.

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Gălăuțaș - Galócás
Adresa / Postacím: 
COMUNA GALAUTAS, SAT GALAUTAS, NR. 124, JUDETUL HARGHITA
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Reparatiile capitale la imobilul "Punct termic" si schimbarea destinatiei in "Sediu S.V.S.U. se vor executa la imobilul care se afla in inventarul domeniului public si este inscris in CF nr. 50371 pozitia A.1.2. a comunei Galautas. Starea imobilului este descrisa in D.T.A.C. si se poate vedea in fotografiile atasate.
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
Obiectivul si scopul acestei investitii este ca Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta sa beneficieze de aceasta locatie.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Aceasta investitie este foarte necesara deoarece S.V.S.U. Galautas nu are Sediu unde sa-si depoziteze dotarile care le are, respectiv echipamente, masina de interventie si locatie unde sa-si efectueze instruirile si instructajele celor 33 membrii voluntari din cadrul S.V.S.U. Galautas.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Avand aceast sediu S.V.S.U., locuitorii comunei Galautas vor beneficia de servicii de calitate mai buna in caz de interventii de urgenta.
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Denumire / MegnevezésMod de relaţionare / Kölcsönhatások
Strategia de dezvoltare a comunei Galautas 2014 - 2020
Strategia de dezvoltare a judetului Harghita; Strategia Nationala de dezvoltare
Proiect / Projekt
Denumire / MegnevezésMod de relaţionare / Kölcsönhatások
SCHIMBAREA DESTINATIEI IMOBILULUI CARE APARTINE DOMENIULUI PUBLIC AL COMUNEI GALAUTAS DIN IMOBIL CU DESTINATIA DE "PUNCT TERMIC" IN IMOBIL CU DESTINATIE "SEDIU S.V.S.U." SI TEPARATII CAPITALE.
Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: