RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ LA GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT "PRICHINDEL" DIN COMUNA GĂLĂUȚAȘ, JUDEȚUL HARGHITA2022
Gălăuțaș - Galócás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Construcția cu destinația grădiniță cu program prelungit este construită din anul 1960, nivel parter, are fundații continue din zidărie de piatră cu liant de var hidraulic, zidărie din cărămidă simplă fără elemente de confinare din beton armat, planșee din lemn, tâmplării PVC cu geam termopan și învelitoare acoperiș din tablă cu imitație de țigle.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Obiectivul principal al investiției constă în îmbunătățirea performanței energetice a clădirii prin lucrări de izolare termică, înlocuire tâmplărie existentă, înlocuire instalații electrice, termice și sanitare.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Deoarece construcția este veche se impun lucrări de intervenție privind creșterea performanței energetice a clădirii având ca scop scăderea consumului specific pentru încălzire, reducerea consumului de energie electrică prin modernizare energetică și crearea condițiilor optime de educație a copiilor preșcolari.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Beneficiarii investiției sunt copiii preșcolari care frecventează grădinița și cadrele didactice care își desfășoară activitatea în această instituție de învățământ.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
5%

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%