Anghel Saligny projektek megvalósíthatósági tanulmányának elkészítése - Elaborarea studiilor de fezabilitate a proiectele Anghel Saligny2022
Plăieșii de Jos - Kászonaltíz
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Kászon községben aszfaltozást igényelnek, olyan utcák, utak, amelyeken eddig nem volt aszfalt, de nagy szükség lenne rá. Az aszfaltozási munkálatok Kászonaltíz, Kászonfeltíz, Kászonjakabfalva és Kászonimpér falvakat érinti és könnyebben megközelíthetővé teszi a közérdekű intézményeket, illetve falurészek könnyebb megközelítését segíti elő. A megjelölt munkálat hozzásegít a forgalom akadálymentesítéséhez. Az Anghel Saligny programba mindkét letett pályázatunkat (Kászon községi utak, utcák javítása címmel) nyertesként bírálták el, viszont a finanszírozási szerződést csak a megvalósíthatósági tanulmány elkészítése után kötik meg, viszont erre a célra nincs a költségvetésünkben elegendő összeg.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A falurészek könnyebb megközelítését segíti elő. A megjelölt munkálat hozzásegít a forgalom akadálymentesítéséhez.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Az aszfaltozási munkálatok Kászonaltíz, Kászonfeltíz, Kászonjakabfalva és Kászonimpér falvakat érinti és könnyebben megközelíthetővé teszi a közérdekű intézményeket, illetve falurészek könnyebb megközelítését segíti elő.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Az aszfaltozási munkálatok Kászonaltíz, Kászonfeltíz, Kászonjakabfalva és Kászonimpér falvakat érinti, megközelítőleg 2500 személyt.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%