Amenajarea pieței agroalimentare și construirea hala producătorilor în comuna Ciumani, județul Harghita / Termelői piac és piaccsarnok létrehozása Gyergyócsomafalva községben, Hargita megyében2022
Ciumani - Gyergyócsomafalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A „Termelői piac és piaccsarnok létrehozása Gyergyócsomafalva községben, Hargita megyében” című projekt magába foglal két munkálatot, melyek a következők: a község központi részén létrehozni egy termelői piacot, ahol a lakók heti rendszerességgel vásárolhatják meg a környékbeli termelők által áruba bocsájtott termékeket, valamint, hogy ezen a piachelységen belül felépíteni egy piaccsarnok amely alkalmas 30 árusító stand létrehozására, ahonnan a termelők értékesíthetik termékeiket.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A beruházás általános célja: A községi termelői piac létrehozása, ahol a község lakói heti rendszerességgel tudnak friss helyi termékeket vásárolni. Sajátos célok: fejlett, modern, higiénikus, rendezett környezetben vásárolhassák meg a helyi termékeket, pl. a friss zöldséget, gyümölcsöt, tojást, hentes árút a község lakói, jól körbe határolt és könnyen megközelítő helyen. A helyi vásárlók és a környékbeli helyi termelők kölcsönös segítése.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A beruházás jóvoltából létrejön egy korszerű és modern termelői piac és egy modern piaccsarnok amely nagy segítség lesz a helyi családok számára.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás célcsoportja a község teljes lakossága (4.328 fő), akik a megépülő piacon be tudják szerezni a szükséges termékeket, valamint helyi és környékbeli termelők, akik itt tudják majd értékesíteni a termékeiket.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A beruházás jelen pillanatban ötlet szinten van, első lépésként meg lett fogalmazva a tervezési téma, ami a tervek elkészítésével folytatódik.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%