Extindere și reabilitare Sediul Comunei Cârța - A Karcfalvi Polgármesteri Hivatal épületének bővítése és felújítása2022
Cârța - Karcfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A beruházás tárgya a polgármesteri hivatal épületének bővítése, valamint a bejárat és a mozgássérült feljáró beépítése és befedése. A bővítéssel egy időben az épület külső festését is szeretnénk megoldani.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A beruházás elsődleges célja egy mozgássérültek számára illemhelyet alakítsunk ki, illetve a mozgássérült feljáró is tető alá kerüljön, így a mozgássérültek számára megkönnyítsük az ügyintézést a polgármesteri hivatalnál. A másodlagos cél a bejárat fedél alá hozásával és a külső festéssel az épület esztétikai állapotának javítása, és ezáltal a falukép javítása.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Már évek óta tervben van egy mozgássérültek számára fenntartott illemhely létrehozása, azonban az épületben jelenleg nincs hely számára, pedig ez ma már nagyon fontos követelmény. Mivel bővítenünk kell emiatt az épületet, így egyúttal a bejáratot és a mozgássérült feljárót is tető alá szeretnénk hozni, hogy az időjárás viszontagságai ellen védjük, egyúttal az épület külső megjelenését is javítva.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás célcsoportja elsősorban a mozgássérültek, akik ügyintézésre jönnek a polgármesteri hivatalhoz. Továbbá célcsoportot képez még a község teljes lakossága, hiszen az épület bejáratát, illetve a mozgássérültek számára kialakított illemhelyet ők is használnák külső megközelíthetősége révén.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Elkészült a beruházáshoz szükséges megvalósíthatósági tanulmány és kivitelezési terv.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%