Amenajare Trotuar si Parcare in Comuna Cârța sat Cârta - Járda és parkoló kialakítása Karcfalva községben, Karcfalván2022
Cârța - Karcfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A beruházás tárgya Karcfalva központjában a DJ 125-ös megyei út mentén járda és parkoló kiépítése. Jelenleg a központban egy részen ki van alakítva a járda, viszont folytatni szeretnénk ennek kiépítését Dánfalva és Jenőfalva irányában. A Jenőfalva felé vezető rész közvetlenül a templom mellett helyezkedik el. Ide szeretnénk a járdával egyidőben parkolót is kialakítani.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A beruházás elsődleges célja Karcfalva központjának biztonságosabbá tétele, valamint a parkolási lehetőségek bővítése.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A DJ125-ös megyei út teljes egészében átszeli Karcfalvát és Jenőfalvát. Az elmúlt években különböző forrásokból igyekeztünk a megyei út mentén a járdát és az útszéli árkot kiépíteni Karcfalván és Jenőfalván a központban. A Karcfalvi részen szertnén tovább folytatni úgy Karcfalva, mint Jenőfalva irányában. Jenőfalván a templom melletti részen parkolókat is szeretnénk kialakítani.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A projekt célcsoportja a község lakossága, de főként a gyerekek, mert ezáltal biztonságosabban közlekedhetnek a községközpontban.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Elkészült a megvalósíthatósági tanulmány az említett szakaszok kiépítésére.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%