Reabilitare zonă centrală în Comuna Căpâlnița / Kápolnásfalu Község központjának felújítása2022
Căpîlnița - Kápolnásfalu
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A beruházás Kápolnásfalu központjában valósulna meg, annak felújítását jelenti. A jelenlegi elrendezés változása és az iskolások biztonsága érdekében szükséges beruházás.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A cél, hogy a település központja esztétikai, biztonsági és kihasználtsági szempontból át tudjon alakulni és meg tudjon újulni. Fontos a gyalogosok, a diákok és a rendezvényeken részvevő személyek védelme.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
2019-ben új polgármesteri hivatal épült a központban és folyamatban van a régi hivatal épületének a bontása. Az iskola felújított épülete a régi épület mellett található, így ott egy üres tér fog keletkezni, ahol nem lesz leválasztva az iskola udvara, a diákok biztonsága csökkenni fog. Fontos a faluközpont újjáépítése, amely funkcióban, esztétikailag és főként a biztonság szempontjából megfelel az elvárásoknak. A kultúrotthon és a rendőrség épülete ezen a téren helyezkedik el.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás célcsoportja a település teljes lakossága. Kiemelt célcsoport a diákok és az önkormányzat dolgozói, az iskola sportpályáját igénylő sportolók. A kultúrotthonban szervezett események alatt is több parkolási lehetőség és biztonságosabb közlekedés jön létre.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Jelenleg folyamatban van a tervezés a megvalósíthatósági tanulmány szintjén és a régi épület bontása. Ehhez a tanulmányhoz kérünk támogatást.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%