DOTAREA S.V.S.U. JOSENI-BORZONT CU ECHIPAMENTE SPECIFICE FOLOSITE LA STINGEREA INCENDII LOR,SALVARE SI CAUTARE ACHIZITIONARE UNEI DRONE2022
Joseni - Gyergyóalfalu
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Echiparea SVSU este importanta avand in vedere ca sectorul de competenta este mare ,peste 22000Ha.Asadar vrem sa extindem activitatea cu o echipa de stingere in BORZONT cu 15 membrii care sa acopere zona Bozont +Bucin..Echipa este prima care ajunge la fata locului in caz de situatii de urgenta.Este important sa fie echipata corespunzator ca sa poata desfasura interventiile in conditii de siguranta si cu echipament adecvat.Drona ar fii necesar la localizarea incendiilor de padure ,pasuni si la cautare persoane disparute.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul principal este protectia voluntarilor in caz de incendii si calamitati naturale. Eficientizarea interventiilor cu echipamente de calitate si specifice.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Lipsa echipamente de protectie,costume,cizme casti,aparate de respirat,manusi.Localizarea incendiilor de pasune ,padure ar fii mult mai usor cu ajutorul unei drone.In ultima perioada sunt foarte multe incendii de vegetatie fapt care necesita o cat mai buna echipare a fortelor de interventie.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitorii comunelor JOSENI,BORZONT si a localitatiilor invecinate.De multe ori suntem solicitati sa sprijinim munca serviciilor din alte comune din zona Gheorgheni,si anume Suseni,Ciumani,Lazarea , Gheorgheni, Ditrau, Remetea
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Echipamentele vor fii folosite de SVSU JOSENI - BORZONT pe langa echipamentele di dotare.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%