Panouri solare la baia comunală Borsaros/ Napelemek a Borsáros fürdőhöz2022
Sâncrăieni - Csíkszentkirály
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Se va realiza montarea panouri solare la baia comunală Borsaros pentru complatarea incalzirii apei, atât la bazinul de tratament interior, cat si la bazinul exterior. Avand in vedere ca alimentarea cu apă a bazinului exterior se realizează prin izvoare aflate in fundul bazinului, apa este rece, și nu se incalzește nici in sezonul de vară, se propune realizarea unui sistem de incalzire prin panouri solare, atat pentru incalzirea apei din bazin cat și pentru apa calda menajera.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul investiției este ridicarea confortului termic a apei din bazinele de tratament la baia comunală. Lucrarea are un impact pozitiv asupra factorilor de mediu, prin diminuarea poluării aerului, se obține energie termica pe cale naturală, față de combuxtibil lichizi sau solid.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Având în vedere că baia comunală Borsaros este situat într-o zonă liniștită, dar este foarte aproape de drumurile naționale și județene se justifica necesitatea modernizării băii , pentru asigurarea unui confort mai ridicat pentru clienți. Lucrarea are un impact pozitiv și asupra factorilor de mediu.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Turiștii și locuitori comunei și locuitorii din zonele invecinate.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Investiție propusa

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%