Extindere cămin cultural Văcărești cu terasa acoperită și amenajare exterioară - Vacsárcsi kúltúrotthon fedett terasszal való bővítése és környezetének területrendezése2022
40000
Văcăreşti - Vacsárcsi
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Vacsárcsi kultúrotthon bővítése fedett terasszal. A kultúrotthon udvarának területrendezése, parkosítása.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Célunk ezzel a fejlesztéssel, hogy közösségi épületünket modernizáljuk. A jobb kihasználtság érdekében szeretnénk bővíteni egy födött terasszal, mely egy másodlagos bejárata is lenne az épületnek. Rendezvények esetén ezen bejáratot tudnák használni vendégeink.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Jelen állapotában egy omladozó lépcső található a kultúrotthon mögött, azt szeretnénk lebontani és helyébe egy födött teraszos megoldással egy másodlagos bejáratot létesíteni. A kultúrotthonban rendszeresen tevékenységek zajlanak, évente több alkalommal rendezvények lebonyolításának a fő színhelye (idősek napja, anyák napja, falu napok, lakodalmak, szüreti bál, kosaras bál, március 15, színjátszó találkozó stb.), így nagyon fontos lenne ez a bővítés közösségünk számára. A födött teraszt kihasználva kisebb szabadtéri rendezvények megszervezése is időjárástól függetlenül megoldható lenne. A kultúrotthon udvarának területrendezése során szeretnénk padokat, asztalokat elhelyezni, központi részén egy emlékoszlopot, mely a határokon átívelő összetartozást szimbolizálja.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Községben élők, ide látogató vendégek
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Beszereztük a szükséges engedélyeket

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%