DOTAREA CABINETULUI MEDICAL DIN COMUNA GĂLĂUȚAȘ, JUDEȚUL HARGHITA2022
Gălăuțaș - Galócás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Este necesară dotarea cabinetului medical din comuna Gălăuțaș cu aparatură/produse necesare unei activități decente a medicului de familie. Menționăm faptul că aparatura/dotările existente în incinta dispensarului sunt uzate atât funcțional cât și fizic, necesitând înlocuirea lor cu altele conform standardelor actuale.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul principal al investiției este dotarea cabinetului medical din comuna Gălăuțaș cu aparatură modernă și produse de calitate necesare deservirii în bune condiții a activității medicale cetățenilor, respectiv eficientizarea programului de consultații.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
În contextul actual al pandemiei de Covid-19, vulnerabilitățile deja existente ale copiilor, familiilor și comunităților pot duce la exacerbarea riscurilor. Deoarece aparatura și produsele din dotare sunt deficitare sau chiar lipsesc, considerăm că este necesară dotarea acestui cabinet cu aparatură /produse medicale moderne în vederea asigurării condițiilor optime de consultații pentru toți locuitorii comunei Gălăuțaș, în vederea reducerii consecințelor pandemiei de Covid-19.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Beneficiarii acestei investiții sunt locuitorii comunei Gălăuțaș.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
0%

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%