MODERNIZAREA DOTAREA ATELIERULUI DE MECANIC AUTO2017 octombrie
15000
Gheorgheni - Gyergyószentmiklós
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Se va amenaja atelierul mecanic auto de către angajații școlii în interesul amplasării materialelor didactice cumpărate prin finanțarea proiectului.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Dezvoltarea bazei materiale a unităţii, reabilitarea infrastructurii şi achiziţionarea mijloacelor de învăţământ şi a echipamentelor didactice aferente domeniului de pregătire a mecanicii auto. Asigurarea condiţiilor optime pentru formarea profesională a elevilor şi a adulţilor în cadrul unităţii şcolare.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Această investiție este vitală pentru instituția noastră, având în vedere că în Bazinul Gheorgheni numărul atelierelor de reparații și întreținere auto este în continuă creștere, ceea ce neceasită forță de muncă calificată, fapt ce se reflectă prin activitatea Asociației Arbor. Instituția nu are resursele materiale necesare pentru această dezvoltarea calitativă și cantitativă a dotării atelierului mecanic auto, fapt pentru care solicită sprijinul Consiliului Județean. Prin realizarea obiectivelor acestui proiect, contribuim la dezvoltarea durabilă a regiunii pregătind profesioniști în domeniul mecanic
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Grupul țintă: - Direct: clasele a IX-a, a X-a și a XI-a profesională cu un efectiv de 125 de elevi, clasa a XII-a liceu cu un efectiv de 15 elevi, clasa a XII-a seral 21 de elevi în domeniul de pregătire mecanic auto și clasele a IX-a, a X-a și a XI-a liceale de mecatronică cu un efectiv de 59 de elevi. - Dacă reușim să reînnoim atelierul, putem porni clasă postliceală, sau chiar de maistru instructor în domeniul mecanică, adică putem accentua formarea profesională a adulților. - De fapt, de această învestiție vor beneficia marea majoritate a elevilor instituției. - Indirect: întreprinderile din Bazinul Gheorgheni vor câștiga oameni calificați și foarte bine pregătiți în acest domeniu, cunoscând modul de utilizare a utilajelor moderne.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Nu este cazul

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%