Cota parte proiect prin ADI Bogát -Az ADI Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás által megvalósításra kerülő pályázat önrészének kifizetése

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

Cota parte proiect prin ADI Bogát -Az ADI Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás által megvalósításra kerülő pályázat önrészének kifizetése

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Racu - Csíkrákos
Adresa / Postacím: 
Racu/ Csíkrákos 232 sz, Hargita megye, Románia, irányító szám 537298
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Comuna Racu este membru in Asociatia Intercomunitara Bogat inca din anul 2008, an din care s-au realizat multe investitii in zona Bogat, ca urmare si in comuna Racu. In momentul de fata se deruleaza proiectul „Extinderea, modernizarea și înființarea infrastructurii de apă și apă uzată în zona ADI BOGAT” prin Programulu Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Submăsura 4.3 Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice. Valoarea totala a proiectului aferent comunei Racu depaseste 22000 mii lei.
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
De a se asigura premisele unei dezvoltari durabile ulterioare, din punct de vedere economic, urbanistic, social, pentru a lasa generatiilor urmatoare un mediu propice dezvoltarii.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Cota parte a Comunei Racu in ADI Bogát, care trebuie suportat de UAT-le in care se deruleaza proiectul mentionat, pe anul 2017 se ridica la 171172 lei.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Locuitori comunei Racu (1600 persoane) si locuitorii comunelor membre asociatiei de dezvoltare intercominitara ADI Bogát (8400 persoane), in total aproximativ 10000 locuitori.
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: