Centrul Cultural Judeţean Harghita
Programe foto - 2020
Curs acreditat specializare fotograf
Miercurea Ciuc - Csíkszereda
Luni, Ianuarie 27, 2020 - 13:35
7 500 ron
Responsabil program: Fazakas Gabriella
Cursul de specializare „Fotograf” 07 februarie - 15 martie 2020
În perioada 07 februarie - 15 martie 2020, la sediul instituţiei se derulează cursul de specializare „Fotograf” proiect iniţiat în cadrul programului de formare profesională a adulţilor.

Obiectivul general al formării profesionale a adulţilor este aceea de a facilita integrarea socială a adulţilor în concordanţă cu aspiraţiile lor profesionale şi cu necesităţile pieţei muncii, însuşirea de cunoştinţe avansate, de metode şi procedee moderne.

Cursul de specializare organizat de CCJH urmăreşte formarea specialistului “fotograf” care poate ocupa funcţiile de fotoreporter, asistent fotograf, editor foto, laborant foto în ateliere de prelucrare fotografii. Certificatul de absolvire eliberat în urma absolvirii cursului şi a examenului reuşit este acreditată de Ministerul Muncii şi Egalităţii de Şanse. Durata cursului este de cinci săptămâni, totalizând 80 de ore de pregătire (20 de ore pregătire teoretică şi 60 de ore pregătire practică).
Formatorii cursului sunt: Ádám Gyula, Erdély B. Előd, Molnár Attila şi Veres Nándor.
Preşedintele comisiei de examinare va fii numit de numiţi de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor la fel ca şi membrii comisiei.
Rezultatul preconizat al proiectului este pregătirea cât mai bună a cursanţilor, crearea celor mai adecvate posibilităţi pentru însuşirea cunoştinţelor în vederea obţinerii Certificatului de absolvire de către toţi participanţii.
Cursul este mediatizat pe site-ul electronic şi facebook al instituţiei http://www.ccenter.ro/, în media locală şi regională.