Biblioteca Judeţeană Kájoni János
Servicii de bibliotecă pentru comunităţi
Donează bibliotecii ... kilograme
Miercurea Ciuc - Csíkszereda
Luni, Decembrie 2, 2019 - 11:00
250 ron
Responsabil program: Bedő Melinda
Lansarea proiectului pentru promovarea stilului sănătos de viaţă "Donează bibliotecii ... kilograme", în cadrul programului Servicii de bibliotecă pentru comunităţi, finanţat de Consiliul Judeţean Harghita.

 Descriere succintă:

 

Bibliotecile publice din judeţul Harghita se implică în promovarea stilului sănătos de viaţă în rândul adulţilor interesaţi.

Grupul-ţintă este format din adulţi supraponderali, dornici să afle informaţii veridice despre stilul sănătos de viaţă şi să adopte acest stil de viaţă.

Pe lângă biblioteci se vor constitui grupuri de localnici care vor audia prelegeri, vor împărtăşi experienţe proprii, vor accesa resurse informaţionale în cadrul unor reuniuni periodice la bibliotecile locale. Pentru admiterea în aceste grupuri este necesar ca doritorii să fie supraponderali, dovedind acest lucru pe baza unor criterii obiective, recunoscute. Bibliotecile pun la dispoziţie fond de publicaţii, resurse tehnologice, spaţiu comunitar, parteneri atraşi (specialişti în domeniile de interes, edituri, propuneri de proiecte).